Често задавани въпроси

При покупки на продукти, на които стойността им е над 350,00 лв. доставката е безплатна, под тази сума доставката е за сметка на клиента. Цена на доставката се определя от тежестта на продуктите и местоположението на получателя.

След като финализирате своята поръчка в онлайн магазин Home ZONA ще получите задължително обаждане от наш консултант. Целта на обаждането е да се потвърди поръчката за наличност на поръчаният продукт или срок на доставка, ако евентуално не е наличен. Голяма част от продуктовата гама е налична на склад и доставката се извършва в рамките на 3 работни дни. В случай, че даден продукт не е наличен максималният срок на доставка е 15 работни дни.

В момента са достъпни следните опции за плащане:

  • Наложен платеж, в офис на куриерската фирма или при доставка на стоките;
  • Банков превод, при финализиране на поръчката в случай, че искате да заплатите по банка, изберете като метод на плащане „Банков превод“ и ще визуализирате банковата сметка на фирмата. При банков превод е добре в основание на плащане да отбележите номер на поръчка и дата.
  • На кредит, онлайн магазина си сътрудничи с УниКредит Кънсюмър Файненсинг, одобренията за кредит стават в рамките на един работен ден.

Можете да отмените поръчка в рамките на 24 часа от момента, в който е направена като ни уведомите чрез e-mail до [email protected] или с телефонно обаждане на номер: 0897 826 227. Моля да посочите номера на поръчката, която отказвате.

Имате 14 дневен срок за да се откажете от договора за покупка на даден продукт. При отказ е необходимо да ни уведомите писмено на [email protected] или посоченият телефон в контакти на онлайн магазина. Ще ви изпратим формуляр за връщане, който трябва да попълните и изпратите отново към нас. Разходите по връщането на продукта се поемат от Купувача. За повече информация разгледайте: Условия за ползване – Отказ от сключен договор от разстояние.

Shopping Cart