ЗА НАС

Варианти, решения и препоръки за уютен и стилен
ДОМ с Home ZONA

Нашата Визия

Водени от желанието да предложим на нашите клиенти голямо разнообразие от стилни и елегантни продукти за дома, в най-различни размери и модификации, създадохме онлайн магазина – www.HomeZONA.net

Нашата основна задача е чрез богата гама от продукти внимателно подбрани от реномирани производители да Ви предложим модерни и стилни решения за обзавеждане.

Имаме индивидуален подход към всеки наш клиент, като от голямо значение е да се съобразим с неговите изисквания, нужди, колебания и не на последно място- бюджет.

Стремим се да намерим  модерни и интересни решения, които ще Ви помогнат да сбъднете мечтите си и направите Вашият мечтан Дом и всяко кътче от него да създава чувство на уют и топлина.

HomeZONA.net ще Ви предложи решение! Доверете ни се!

Нашите Принципи

-ИНОВАЦИЯ – винаги се стремим де предложим на нашите клиенти иновативни и съвременни решения на водещи немски, испански и български производители. Решения , които спестяват място или пък създават впечатление, но винаги съобразени с новите тенденции.

-КРЕАТИВНОСТ – ще се съобразим с Вашите изисквания и винаги ще Ви предложим продукти, които да отговорят на Вашите очаквания.

-ГЪВКАВОСТ – стремим се да Ви предложим комплексни услуги, като от голямо значение е адекватното и своевременно обслужване, както и бързата доставка.

-ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ – с над 8 години опит в продажбата и предлагането на обзавеждане за дома, ние ще съомеем да разберем вашите изисквания и да Ви предложим най-доброто решение на най-добрата цена.

Повече от 2000 + продукта

Голямо разнообразие от продукти. Изборът е пред Вас!

Над 10 000 Потребители

За нас всеки Клиент е важен. За това расте и броя на посетителите в сайта.

90% отзиви от клиенти

Все повече отзиви за добре свършена работа и удовлетворени желания.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Shopping Cart