Външни батерии 1

Външните батерии – как да направим избор?

Все повече в забързаното ни ежедневие имаме нужда от външна батерия, която да осигури захранване на телефона ни през целият ден. Тук ще наблегнем на най-важните неща, на които трябва да обърне специално внимание, при закупуване на външна батерия. Може да си помислите, че те си приличат много на външен вид, но …

Ползите от инфрачервените сауни

Инфрачервената (инфраред) сауна е ефективно средство за естествено лечение и профилактика. Инфрачервената светлина има способността да прониква в човешка тъкан, което от своя страна води до множество ползи за здравето.
При този вид сауна, помещенията се затоплят, чрез инфрачервени лъчи, както подсказва и самото име. Те са вградени в специални за целта тела и достигат температура от 40 до 60 градуса по Целзий. Тя е за предпочитане, ако сега започвате да се запознавате със сауните като цяло. Тя не затопля температурата на самото помещение, а действа ….

Фурна - тека - пост

Шест причини, поради които да пържите във фурна

Пърженето е една от кулинарните техники, която предизвиква смесени чувства у любителите ѝ. Пържените храни безспорно са много вкусни, но те пораждат и усещане за посредствени навици и вина. Затова учените от цял свят изписват цели дъски с уравнения, за да намерят начин, по който да може да се пържи без мазнина или да се яде по-здравословна пържена храна. И усилията си заслужаваха, защото те стигнаха до заключението, че има алтернативи. Откриха, че този хрупкав и вкусен резултат може да се получи във фурната.

Газ, индукция или стъклокерамика: кой е подходящият за Вас готварски плот?

Необходимо е добре да обмислите какви са нуждите на домакинството Ви, когато избирате нови електроуреди. Готварският плот, на който ще се спрете, трябва да отговаря на целите ви, но също така и на други фактори, като енергийна ефективност например.

Готвенето за малки и големи домакинства има своите съществени разлики. Изборът между газови, индукционни или стъклокерамични плотове зависи от тези съображения, както и от конкретните характеристики на всеки от видовете …

Shopping Cart